Meri-Karina kutsuu jälleen iloiseen perhetapahtumaan

Lounais-Suomen Syöpäyhdistys ja Sykerö-kerho järjestävät kaikille avoimet ”Elä täysillä” -perhefestarit Meri-Karinassa perjantaina 1.9. klo 17–20. Viime vuonna festarit saavuttivat runsaan kävijämäärän ja toivat hymyn lasten ja lapsenmielisten huulille. Tapahtuma on osa Hirvensalopäivien ohjelmaa.

 

 
Menevää musiikkia ja kivaa puuhaa koko perheelle

Meri-Karinan hyvinvointikeskus täyttyy vauhdikkaasta ohjelmasta, luvassa on mm. musiikki- ja tanssiesityksiä, pihapelejä, sirkustaidetta ja grilliherkkuja. Paikalle hurauttaa Turun kaupungin Nuokkaribiili, joka tuo mukanaan suositun sumopainimaton ja uutuutena kuplafutiksen. Festareiden kauneuspisteeltä on mahdollisuus saada pikakampauksia ja -lakkauksia, myös kasvomaalaus on varma hitti!

Musiikista vastaavat ainakin turkulaisräppäri Kodols, jo viime vuonna festariyleisöä viihdyttänyt AvAciA DUO, Ponnahdus Pinnalle -kisan voittanut laulutrio Three Voices sekä Kelly Draffan, joka on tuttu The Voice Kids sekä Talent Suomi -ohjelmista. Tapahtuma tarjoaa etenkin nuorille bändeille ja muusikonaluille tilaisuuden saada esiintymiskokemusta.

Lavatapahtumien ohella on mm. keppihevostelua ja discomeininkiä. Meri-Karinan piha-alueella pääsee tutustumaan pieneläintilaan, jossa tulijaa tervehtivät Hilma-lammas, kanat ja poni. Festarihumussa ovat ilahduttamassa myös Viking Linen Ville Viking sekä Sylva ry:n Tapiiri. Tapahtuman avaa Samba Cariocan lapsiryhmä tarttuvilla lattarirytmeillään.

Perhefestareilla nautitaan Meri-Karinan keittiön valmistamasta maukkaasta festariruoasta. Ruokalippuja voi varata tai ostaa ennakkoon Meri-Karinan infosta (Seiskarinkatu 35, 02 2657 666) tai paikan päältä.

Lapsisyöpäpotilasperheiden Sykerö-kerho pitää oman infektioriskittömän tapahtumansa ennen kaikille avointa osuutta. Syöpähoitojen vuoksi lapsi on poikkeuksellisen herkkä saamaan infektioita heikentyneen elimistön puolustuskyvyn vuoksi ja voi siksi joutua elämään eristyksessä pitkäänkin. Festarit antavat suojatun ympäristön nauttia festaritunnelmasta.

 

Seuraa päivittyvää ohjelmaa

Tämä tapahtumasivu päivittyy ohjelman tarkentuessa. Pidätämme oikeuden ohjelmamuutoksiin.

Sosiaalisesta mediasta löydät meidät nimellä Lounaissuomalaiset Syöpäjärjestöt. Festereiden viralliset hashtagit ovat #elätäysillä ja #lssyrokkaa – ota some haltuun ja tule mukaan!

» Perhefestarit Facebookissa
» Lataa tapahtumajuliste

 

Miten pääsen paikalle?

Meri-Karinan hyvinvointikeskus sijaitsee Turun Hirvensalossa osoitteessa Seiskarinkatu 35. Festareille kannattaa tulla pyörällä tai kävellen mahdollisuuksien mukaan. Opasteet Seiskarinkadulta ja Honkaistentieltä. 

Meri-Karinaan pääsee helposti myös linja-autolla nro 54 (YO-kylä–Papinsaari). Läheisellä Kakskerrantiellä on tiheämmät bussivuorot (linjat 14, 15 ja 55).

» Bussiaikataulut
» Lähialueen yleiskartta

 

Yhteistyökumppanit

FC Inter Turku, Jenny Paalijärvi Photography, Lounais-Suomen Syöpäyhdistyksen Turun paikallisosasto, Pizzaline, Samba Carioca, Smooth it, SPR Hirvensalon osasto, Stamine, Sylva ry, Tmi: Kalle Talvinen, Turun kaupungin nuorisopalvelut, Turun Pallokerho, Viking Line, Wihuri

 

Miltä festarit näyttivät ja kuulostivat viime vuonna?

 

 

Perhefestarit tarjosivat hyvää fiilistä sekä musiikkia ja liikuntaa moneen makuun. Festarit olivat osa Lounais-Suomen Syöpäyhdistyksen 65-vuotisen toiminnan juhlavuotta.

 

Lastenorkesteri Kengurumeininki polkaisi perhefestarit käyntiin. Pomppiva meininki sai lapset liikkeelle. Klikkaa video auki!

 

Turkulaisräppäri Kodolsin vauhdikas esitys huokui positiivista energiaa. Räppärin esitys huipentui suosittuun Turku-kappaleeseen.

 

Lapsia ajelutti Sykerö-kerhon kummiponipoika Docke. Levähdystaukoa vietettiin Karinarannan hoitajien iloisessa seurassa.

 

Tarjolla oli koko perheelle suunnattua toiminnallista ohjelmaa. Illan aikana muun muassa zumbattiin.

 

Illan hämärryttyä tulitaiteilija Emma Räisänen esitti show ́n, joka päätti perhefestarit. Katso video!