Keräykset

Lounais-Suomen Syöpäyhdistys r.y. on saanut 6.4.2017 tehdyllä päätöksellä luvan (numero 2017-399) keräystoiminnan suorittamiseen Varsinais-Suomen, Satakunnan ja Kanta-Hämeen maakuntien alueella. Keräystapoina on luvan mukaisesti mahdollisuus käyttää tilisiirtolomakkeita, nettilahjoituksia ja keräyslippaita. Poliisihallituksen myöntämä rahankeräyslupa on voimassa 14.3.2019 asti.

Lounais-Suomen Syöpäyhdistys r.y:n rahankeräystili: FI96 5713 4520 0005 05

Voit halutessasi kohdentaa (merkintä viestikenttään) lahjoitusvarat tiettyyn toimintaan, kuten saattohoitoon, lapsisyöpäpotilaille tai tieteelliseen tutkimukseen. Kerätyt varat käytetään syöväntorjuntatyön tukemiseen Lounais-Suomen alueella: syöpäpotilaiden kuntoutustoimintaan, syövän varhaistoteamisen helpottamiseen ja siihen tarvittavien laitteiden hankintaan, toimitilojen parantamiseen sekä lapsisyöpäpotilastoimintaan.

Lounais-Suomen Syöpäyhdistys r.y. esittää kaikille lahjoittajille sydämelliset kiitoksensa!

 

Merkkipäiväkeräykset ja muistolahjoitukset

Yksityishenkilöt, yritykset ja yhteisöt voivat halutessaan lahjoittaa varoja syöväntorjuntatyöhön kunnioittaakseen merkkipäiväänsä viettävän tai edesmenneen toivetta. Adressi toimitetaan päivänsankarille tai poisnukkuneen omaisille.

Lahjoittaja voi halutessaan kohdentaa lahjoitusvarat tiettyyn toimintaan, kuten lapsisyöpäpotilaille tai tieteelliseen tutkimukseen. Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Ville Viitanen, 02 2657 691, ville.viitanen@lssy.fi

 

Testamenttilahjoitukset

Jos haluatte testamentissanne huomioida syöväntorjuntatyön, syövän tieteellisen tutkimuksen tai saattohoidon tukemisen, teitä palvelevat:

Ville Viitanen
toimitusjohtaja
02 2657 601
ville.viitanen@lssy.fi

Martti Brander
asianajaja, varatuomari
Asianajotoimisto Brander & Manner Oy
Kristiinankatu 3, 20100 Turku
02 511 7000
brander-manner.fi

Käytännön asioiden sujuvoittamiseksi, otathan yhteyttä toimitusjohtaja Ville Viitaseen ennen lahjoituksen suorittamista.

 

Lue lisää

 

sykerölahjoitus