Tapahtumat

Lounais-Suomen Syöpäyhdistys välittää ajankohtaista ja luotettavaa tietoa syövästä ja sen hoidosta. Yhdistys järjestää paitsi koulutus- ja luentotilaisuuksia myös mm. retkiä, konsertteja ja hyväntekeväisyystempauksia. Löydä omasi tapahtumakalanterista!

Ladataan Tapahtumat

Tapahtumat for 4.2.2018

Tapahtumat Search and Views Navigation

Etsi Tapahtumat

Tapahtuma Views Navigation

Tapahtumat Search

Koko päivä

Sykeröt, Syöpykät ja Eppulit: koko perheen virkistysleiri Meri-Karinassa

helmikuu 2 - helmikuu 4
Meri-Karinan hyvinvointikeskus, Seiskarinkatu 35
Turku, 20900 Suomi
+ Google Map

Koko perheen virkistysleiri Meri-Karinassa Sykeröt, Syöpykät ja Eppulit, tervetuloa koko perheen virkistysleirille Meri-Karinaan helmikuun ensimmäisenä viikonloppuna. Leiri alkaa päivällisellä pe 2.2. klo 17 (saapuminen aikaisintaan klo 16) ja päättyy su 4.2. iltapäiväkahviin. Leiri täyshoidolla on osallistujille maksuton, Kiitos Brother Christmas! Viikonlopun ajan on lapsille ja nuorille varattu kesän kursseilta tutut hoitajat ja heidän järjestämä mukava ohjelma lasten […]

Lue lisää »

11.00

Sykerö-uimaopetus Meri-Karinassa

helmikuu 4 | 11.00 - 14.00
Meri-Karinan hyvinvointikeskus, Seiskarinkatu 35
Turku, 20900 Suomi
+ Google Map

Sykerö-uimaopetus klo 11–12 Meri-Karinan hyvinvointikeskuksessa (Seiskarinkatu 35, Turku). Opettajana toimii aiemmista kerroista tuttu Linda Saari. Uimaopetukseen ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Jos et osallistu uimaopetukseen, niin tule uimaan vasta klo 12, jotta opetus ei häiriinny.

Lue lisää »
+ Export Events