Tapahtumat

Lounais-Suomen Syöpäyhdistys välittää ajankohtaista ja luotettavaa tietoa syövästä ja sen hoidosta. Yhdistys järjestää paitsi koulutus- ja luentotilaisuuksia myös mm. retkiä, konsertteja ja hyväntekeväisyystempauksia. Löydä omasi tapahtumakalanterista!

Ladataan Tapahtumat

Tapahtumat for 19.6.2018

Tapahtumat Search and Views Navigation

Etsi Tapahtumat

Tapahtuma Views Navigation

Tapahtumat Search

Koko päivä

”Meren aalloilla”, melonnan alkeet tutuiksi ja voimavaraksi, pari-/yksilökurssi

kesäkuu 17 - kesäkuu 21
Meri-Karinan hyvinvointikeskus, Seiskarinkatu 35
Turku, 20900 Suomi
+ Google Map

KAIKILLE SYÖPÄÄN SAIRASTUNEILLE SYÖPÄSAIRAUDESTA ”Meren aalloilla”, melonnan alkeet tutuiksi ja voimavaraksi -pari/yksilökurssi, STEA 17.–21.6.2018 Lounais-Suomen Syöpäyhdistys järjestää monenlaisia maksuttomia sopeutumisvalmennuskursseja syöpäpotilaille ja heidän läheisilleen, mm. sairaus- ja ikäryhmittäin kohdennettuina. Tutustu vuoden 2018 kurssiohjelmaan ja hae mukaan!

Lue lisää »

13.00

Sykerö: infektioriskitön elokuva Kinopalatsissa

kesäkuu 19 | 13.00

Infektioriskitön elokuva: Solo: A Star Wars Story Tiistaina 19.6. Turun Finnkinossa järjestetään infektioriskitön elokuvakäynti nuorille. Elokuvana Solo: A Star Wars Story, ikäraja on 12 vuotta, aikuisen seurassa 9 v+. Nuori voi ottaa kaverin mukaan. Sisäänkäynti on Yliopistonkadun puolelta sisäpihalta, sisään pääsee klo 12.40 ja elokuva alkaa klo 13. Elokuvateatteri avautuu muulle yleisölle elokuvan alkamisen jälkeen, […]

Lue lisää »
+ Export Events