Tapahtumat

Lounais-Suomen Syöpäyhdistys välittää ajankohtaista ja luotettavaa tietoa syövästä ja sen hoidosta. Yhdistys järjestää paitsi koulutus- ja luentotilaisuuksia myös mm. retkiä, konsertteja ja hyväntekeväisyystempauksia. Löydä omasi tapahtumakalanterista!

Ladataan Tapahtumat

Tapahtumat for 21.6.2018

Tapahtumat Search and Views Navigation

Etsi Tapahtumat

Tapahtuma Views Navigation

Tapahtumat Search

Koko päivä

”Meren aalloilla”, melonnan alkeet tutuiksi ja voimavaraksi, pari-/yksilökurssi

kesäkuu 17 - kesäkuu 21
Meri-Karinan hyvinvointikeskus, Seiskarinkatu 35
Turku, 20900 Suomi
+ Google Map

KAIKILLE SYÖPÄÄN SAIRASTUNEILLE SYÖPÄSAIRAUDESTA ”Meren aalloilla”, melonnan alkeet tutuiksi ja voimavaraksi -pari/yksilökurssi, STEA 17.–21.6.2018 Lounais-Suomen Syöpäyhdistys järjestää monenlaisia maksuttomia sopeutumisvalmennuskursseja syöpäpotilaille ja heidän läheisilleen, mm. sairaus- ja ikäryhmittäin kohdennettuina. Tutustu vuoden 2018 kurssiohjelmaan ja hae mukaan!

Lue lisää »

11.00

Sykerö: Vauhtia Alastaron moottoriurheiluradalla

kesäkuu 21 | 11.00 - 14.00

Vauhdikas bensan- ja kuminkäryinen tapahtuma Sykerö-perheille Alastaron moottoriradalla to 21.6. klo 11–14. Mukaan lupautunut tänäkin vuonna useita autokuntia ja moottoripyöriä. Niin lapset kuin vanhemmat pääsevät kypärä päässä aistimaan vauhtia ja tunnetta kokeneen kuljettajan kyydissä radalle. Tarjolla on lisäksi kahvia, sämpylää, juotavaa, grillimakkaraa ja jäätelöä. Tapahtuma on koko maassa ainutlaatuinen, ja se järjestetään 12. kerran. Ilmoittautumiset ma 18.6. […]

Lue lisää »
+ Export Events