Tapahtumat

Lounais-Suomen Syöpäyhdistys välittää ajankohtaista ja luotettavaa tietoa syövästä ja sen hoidosta. Yhdistys järjestää paitsi koulutus- ja luentotilaisuuksia myös mm. retkiä, konsertteja ja hyväntekeväisyystempauksia. Löydä omasi tapahtumakalanterista!

Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

AVOKURSSI: Nuorten rintasyöpäpotilaiden ryhmä

helmikuu 1 | 18.00 - 20.00

AVOKURSSI: Nuorten rintasyöpäpotilaiden ryhmä
joka kuukauden ensimmäinen torstai klo 18–20:
1.2., 1.3., 5.4., 3.5. ja 31.5.2018
(Huom! 31.5. on viim. to)

Kurssi on Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskuksen (STEA) rahoittamia ja siten maksuton osallistujille. Avokurssi toteutetaan yhteistyössä Tyksin rintasyöpäsairaanhoitajien kanssa.

STEA:n tukemille kursseille haetaan Syöpäjärjestöjen kurssihakemuksella. Hakemuslomakkeita on saatavana myös Meri-Karinan hyvinvointikeskuksen kurssitoimistosta. Lähetä hakemuksesi Meri-Karinaan osoitteella Seiskarinkatu 35, 20900 Turku. Hakuaika kursseille päättyy kuukautta ennen ensimmäistä kokoontumiskertaa. Vapaita paikkoja voi tiedustella kurssitoimistosta.

***

Lounais-Suomen Syöpäyhdistyksen sopeutumisvalmennuskurssivalikoima tarjoaa myös monenlaisia muita maksuttomia kursseja mm. sairaus- ja ikäryhmittäin kohdennettuina. Tutustu vuoden 2018 kurssiohjelmaan ja hae mukaan!

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
helmikuu 1
Aika:
18.00 - 20.00

Tapahtumapaikka

Meri-Karinan hyvinvointikeskus
Seiskarinkatu 35
Turku, 20900 Suomi
+ Google Map