Tapahtumat

Lounais-Suomen Syöpäyhdistys välittää ajankohtaista ja luotettavaa tietoa syövästä ja sen hoidosta. Yhdistys järjestää paitsi koulutus- ja luentotilaisuuksia myös mm. retkiä, konsertteja ja hyväntekeväisyystempauksia. Löydä omasi tapahtumakalanterista!

Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Celeb-Am 2018 -hyväntekeväisyysgolf Sykerön hyväksi

kesäkuu 14 | 11.00 - 17.00

Tule golffaamaan hyvää – tuotto lapsisyöpäpotilaiden hyväksi

LC Turku Archipelago järjestää Celeb-Am 2018 -hyväntekeväisyysgolfin yrityksille torstaina 14.6. Harjattula Golf & Country Clubilla Turun Kakskerrassa. Tapahtuman tuotto suunnataan Lounais-Suomen Syöpäyhdistyksen lapsisyöpäpotilasperheiden Sykerö-kerhon toiminnan tukemiseen.

 

Osallistumismaksu 650 €/joukkue sisältää mm. huikean kilpailun palkintoineen sekä runsaat kisaeväät. Voittajajoukkue saa mukaansa kiertopalkinnon, ja parhaiten pärjänneet joukkueet ja erikoiskilpailuissa loistaneet palkitaan mukavilla palkinnoilla.

Joukkuekilpailussa kisaavat kolmen yrityspelaajan ja yhden julkisuudesta tutun henkilön eli ”Sykerö-kapteenin” muodostamat joukkueet.

Kokoa joukkue ja lähde mukaan! Varaa joukkueellesi paikka hyväntekeväisyyskisasta hyvissä ajoin, sillä paikkoja on rajoitetusti.

Yhteydenotot ja varaukset:
Marko Riionheimo
050 312 2364
marko@riionheimo.com

 

Lisätiedot:

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
kesäkuu 14
Aika:
11.00 - 17.00

Järjestäjä

Sykerö
Sähköposti:
sykero@lssy.fi