Tapahtumat

Lounais-Suomen Syöpäyhdistys välittää ajankohtaista ja luotettavaa tietoa syövästä ja sen hoidosta. Yhdistys järjestää paitsi koulutus- ja luentotilaisuuksia myös mm. retkiä, konsertteja ja hyväntekeväisyystempauksia. Löydä omasi tapahtumakalanterista!

Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

HopLopin erityispäivä perheille

lokakuu 9 | 9.00 - 20.00

HopLopin erityispäivä tulee taas!

Kahdeksantoista HopLopia ympäri Suomen avaa ovensa ilmaiseksi syöpään sairastuneiden lasten ja erityislasten perheille tiistaina 9.10. Tällä kertaa Erityispäivä toteutetaan sisäleikkipuistojen ollessa auki myös muille asiakkaille, joten tapahtuma ei valitettavasti sovi infektioriskissä oleville.

Erityisaamuihin perheillä on ilmainen sisäänpääsy, kunhan he ovat ilmoittautuneet alla olevan linkin kautta pyydettyyn eräpäivään mennessä. Puistot ovat auki koko päivän tiistaina 9.10. puistojen normaalien aukioloaikojen mukaan. Turun HopLop Länsikeskus (Viilarinkatu 3) on auki klo 9–20.

Perheet voivat ilmoittautua oman alueensa / itseään lähimpänä olevaan puistoon Sylvan avaaman Webropol-lomakkeen kautta. Ilmoittautuminen on auki maanantaihin 24.9. klo 12.00 asti.

Lomakkeesta valitaan puisto, johon perhe menee, kerrotaan vastuuvanhemman nimi ja yhteystiedot (puistoon pääsee sisään vastuuvanhemman nimellä) sekä osallistuvien henkilöiden lukumäärä. Valitun HopLop-puiston yhteystiedot ja aukioloajat löytyvät HopLopin nettisivuilta.

Erityisaamu toteutetaan yhteistyössä Sylva ry:n (syöpäsairaiden lasten perheet) ja Leijonaemot ry:n (erityislapset) kanssa. Sylvan kautta ilmoittautuvat syöpään sairastuneiden lasten perheet.

Huom! Sykerö-kerho on saanut sovittua erillisen vierailun infektioriskissä oleville Raisioon avattavaan uuteen HopLopiin. Ajankohdasta tiedotetaan tarkemmin, kun avajaispäivä varmistuu, joten seuraa ilmoittelua!

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
lokakuu 9
Aika:
9.00 - 20.00