Tapahtumat

Lounais-Suomen Syöpäyhdistys välittää ajankohtaista ja luotettavaa tietoa syövästä ja sen hoidosta. Yhdistys järjestää paitsi koulutus- ja luentotilaisuuksia myös mm. retkiä, konsertteja ja hyväntekeväisyystempauksia. Löydä omasi tapahtumakalanterista!

Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

LSSY ja Tyks: päiväleiri syöpää sairastavien lasten sisaruksille

marraskuu 10 | 10.00 - 16.00

Lounais-Suomen Syöpäyhdistys ja Tyks järjestävät päiväleirin syöpää sairastavien lasten sisaruksille lauantaina 10.11. klo 10–16 Meri-Karinan hyvinvointikeskuksessa (Seiskarinkatu 35, Turku).

Osallistujille maksuton päiväleiri sisältää mukavaa yhdessäoloa ja ruokailun. Mukana ovat LSSY:n lapsiperhekoordinaattori Pia Ilves sekä Tyks Lasten ja nuorten hematologisen osaston sairaanhoitaja Johanna Viitanen.

Päiväleirillä keskipisteessä on lapsen näkökulma ja tunteet sisaruksen sairastumisesta sekä niiden läpikäyminen yhdessä vertaistukiryhmässä. Päivän tavoitteena on tarjota lapselle turvallinen paikka jakaa omia kokemuksiaan, tukea häntä avoimeen keskusteluun omista tunteistaan toiminnallisten menetelmien keinoin ja antaa eväitä myös kotipuoleen perhettä kohdanneen sairauden käsittelyyn. Päivästä ei jää myöskään puuttumaan lapsille ominaista leikkimistä!

Ilmoittaudu leirille lähettämällä viesti osoitteeseen sykero@lssy.fi keskiviikkoon 31.10. mennessä. Kirjoita viestin aiheeksi ”sisarusleiri” ja ilmoita viestissä seuraavat tiedot:

  • lapsen nimi / lasten nimet
  • lapsen ikä / lasten iät
  • asuinpaikkakunta
  • milloin sisaruksen syöpä on diagnosoitu
  • mahdolliset lisätiedot, kuten allergiat

Toteutettavan ryhmän kokoonpano ilmoitetaan perheille 2.11. mennessä. Valinta perustuu kiinnostuneiden määrään ja sopivaan ikähaarukkaan.

Lisätietoja: sykero@lssy.fi tai pia.ilves@lssy.fi / 044 451 5655 (ma ja ke).

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
marraskuu 10
Aika:
10.00 - 16.00

Tapahtumapaikka

Meri-Karinan hyvinvointikeskus
Seiskarinkatu 35
Turku, 20900 Suomi
+ Google Map