Tapahtumat

Lounais-Suomen Syöpäyhdistys välittää ajankohtaista ja luotettavaa tietoa syövästä ja sen hoidosta. Yhdistys järjestää paitsi koulutus- ja luentotilaisuuksia myös mm. retkiä, konsertteja ja hyväntekeväisyystempauksia. Löydä omasi tapahtumakalanterista!

Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Mikko Harju: Roosa nauha -hyväntekeväisyyskonsertti

lokakuu 11 | 19.00

Roosa nauha -konsertin tähtenä loistaa Mikko Harju

Tässä sinua varten -hyväntekeväisyyskonsertti on osa Lounais-Suomen Syöpäyhdistyksen Roosa nauha -viikon ohjelmaa. Tapahtuman tuotto ohjataan alueelliseen syövän vastaiseen työhön sekä rintasyöpätutkimukseen.

 

 

Konsertti pidetään torstaina 11.10. klo 19 Turussa ravintola Naimassa. Pääsylippu on 25 euroa, sisältäen maljan kuohuvaa. Lounais-Suomen Syöpäyhdistyksen jäsenille ja Osuuspankin omistaja-asiakkaille lipun hinta on 20 euroa (jäsenkortti näytettävä ovella). Konsertin ikäraja on 18 vuotta.

Mikko Harju kuvaa itseään artistina rakkauden lähettilääksi, joka valaa ihmisiin uskoa ja toivoa. Harju on tullut tutuksi muun muassa singleistään ”Mä olen tässä” ja ”Taivas ei oo rajana”. Hänen esikoisalbuminsa Sinä olet elämä julkaistiin toukokuussa 2018.

Konsertin yhteydessä pidetään hyväntekeväisyyshuutokauppa, jossa on muun muassa Johanna Oraksentaidegrafiikkaa. Tilaisuus tuotetaan yhteistyössä Turun Seudun Osuuspankin ja Ravintola Naiman kanssa.

 

Lisätiedot:

 

Tässä sinua varten -hyväntekeväisyyskonsertti (K-18) torstaina 11.10.2018 klo 19 Ravintola Naimassa (Aurakatu 6, Turku). Esiintyjänä Mikko Harju. Hyväntekeväisyyshuutokauppa. Liput: lippu.fi

 

***

Roosa nauha -keräyksen tavoitteena on edistää syöpätutkimusta sekä vaikuttaa siihen, että yhä useampi syöpä voidaan ehkäistä tai hoitaa. Suomessa käytetty Roosa nauha -tunnus on Syöpäsäätiön rekisteröimä tavaramerkki ja tae siitä, että varat ohjataan luotettavasti korkeatasoiseen kotimaiseen syöpätutkimukseen sekä maksuttoman neuvontapalvelun ylläpitämiseen ja kehittämiseen.

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
lokakuu 11
Aika:
19.00