Tapahtumat

Lounais-Suomen Syöpäyhdistys välittää ajankohtaista ja luotettavaa tietoa syövästä ja sen hoidosta. Yhdistys järjestää paitsi koulutus- ja luentotilaisuuksia myös mm. retkiä, konsertteja ja hyväntekeväisyystempauksia. Löydä omasi tapahtumakalanterista!

Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Naisten ilta Meri-Karinassa

10.10.2017 | 17.30 - 20.00

Naisten ilta Meri-Karinassa ti 10.10. klo 17.30 alkaen. Varsinainen ohjelma alkaa klo 17.45.

Tilaisuudessa luennoivat professori Seija Grénman ja rintasyöpähoitaja Christina Berger. Rintasyövän läpikäyneet Marina Seligson ja Heidi Mäkinen kertovat kokemuksistaan. Mm. Rintasyöpäyhdistys Europa Donnan ja Terveystalon toiminnan esittelyä sekä proteesiliivi- ja uimapukuesittelyä ja myyntiä (LSSY:n neuvontahoitajat). Musiikista vastaa Tuomas Käkelä. Myynnissä Roosa nauhoja sekä arpoja. 

Järj. Lounais-Suomen Syöpäyhdistyksen kurssi- ja neuvontapalvelut sekä yhdistyksen Turun paikallisosasto.

Meri-Karinan tilaisuuksiin pääsee bussilla nro 54. Pysäkki on Eerikinkadulla kauppahallia vastapäätä. Naisten illasta paluukuljetus Kauppatorille klo 20.30.

» Tapahtumaesite

***

Kaikissa Lounais-Suomen Syöpäyhdistyksen vaaleanpunaisissa tilaisuuksissa on myynnissä Roosa nauhoja sekä saatavilla tietoa LSSY:n toiminnasta. Tutustu myös muihin Roosa nauha -tapahtumiin: www.lssy.fi/ajankohtaista2017

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
10.10.2017
Aika:
17.30 - 20.00
Kotisivu:
http://lssy.fi/paikallisosastot/turku/

Järjestäjä

Turun paikallisosasto