Tapahtumat

Lounais-Suomen Syöpäyhdistys välittää ajankohtaista ja luotettavaa tietoa syövästä ja sen hoidosta. Yhdistys järjestää paitsi koulutus- ja luentotilaisuuksia myös mm. retkiä, konsertteja ja hyväntekeväisyystempauksia. Löydä omasi tapahtumakalanterista!

Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Nuoret, nikotiini ja terveys -yleisötilaisuus Salon kaupungintalolla

huhtikuu 24 | 17.00 - 19.30

Nuoret, nikotiini ja terveys -yleisötilaisuus Salossa 24.4.

Miten tukea nuoren valintoja? Luennoimassa urheilupsykologi, entinen NHL-kiekkoilija Tuomas Grönman

NIKO-projektin ja Linkki-toiminnan Nuoret, nikotiini ja terveys -yleisötilaisuus on suunnattu nuorten lähiaikuisille ja ammattilaisille sekä kaikille asiasta kiinnostuneille. Tilaisuus on maksuton ja sisältää kahvitarjoilun.

Ohjelma:

  • 17.00 Kahvitarjoilu ja nuuskanäyttely
  • 17.30–18.15 10 syytä nikotiinittomuuteen – nikotiinituotteet ja nuorten terveys, Minna Salakari, projektipäällikkö, terveydenedistämisen asiantuntija, opettaja
  • 18.15–19.00 Nuori on laumaeläin – miten tuemme nuorten valintoja? PsM, psykologi, urheilupsykologi Tuomas Grönman
  • 19.00–19.30 Mitä tehdä, kun nuori on koukussa? Moniammatillinen* osallistava paneelikeskustelu terveydenedistämisen mahdollisuuksista nuorten arjessa

Yleisötilaisuus järjestetään Salon kaupungintalolla (Tehdaskatu 2) tiistaina 24.4. klo 17–19.30. Tilaisuudessa on kahvitarjoilu.

*) Moniammatillisessa paneelissa asiantuntijoina toimivat nuorten terveydenedistämistyötä tekevät Tuomas Grönman, Katja Marjanen, Minna Salakari, Tiia-Maija Lehto ja Jenni Vaskelainen.

Ilmoittautuminen:

Lisätiedot:

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
huhtikuu 24
Aika:
17.00 - 19.30

Tapahtumapaikka

Salon kaupungintalo
Tehdaskatu 2
Salo,
+ Google Map