Tapahtumat

Lounais-Suomen Syöpäyhdistys välittää ajankohtaista ja luotettavaa tietoa syövästä ja sen hoidosta. Yhdistys järjestää paitsi koulutus- ja luentotilaisuuksia myös mm. retkiä, konsertteja ja hyväntekeväisyystempauksia. Löydä omasi tapahtumakalanterista!

Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

PERHEKURSSI: syöpäsairaudet, alle kouluikäisille, koulunsa aloittaville ja alakoululaisille

heinäkuu 16 - heinäkuu 20

PERHEKURSSI: syöpäsairaudet, alle kouluikäisille, koulunsa aloittaville ja alakoululaisille, 16.–20.7., KELA nro 72004

Perhekurssien tavoitteena on mm. antaa ajankohtaista tietoa lapsen syöpäsairauksista ja niiden hoidoista, löytää keinoja arjessa selviytymiseen ja antaa mahdollisuus koko perheelle tunteiden käsittelyyn. Lapsille tarjotaan onnistumisen kokemuksia ja leikkejä turvallisessa ympäristössä sekä lisätään heidän sosiaalisia taitojaan, itsetuntemustaan ja luovuuttaan. Kurssit auttavat myös sisaruksia ymmärtämään arjen tilanteita.

Kurssiohjelmaan kuuluu esim. asiantuntijoiden ohjaamaa ryhmätoimintaa ja keskusteluryhmiä aikuisille, ohjattua toimintaa lapsille ikätaso huomioiden ja koko perheen mukavaa yhdessä tekemistä. Yksi merkittävimmistä perhekurssien hyödyistä on vanhemmuuden tukeminen ja tukiverkkojen löytäminen perheille. Sopeutumisvalmennuskurssit järjestetään Meri-Karinan hyvinvointikeskuksessa Kelan rahoittamina.

Kelan rahoittamille kursseille haetaan Kelan lomakkeella KU132, joita saa myös Kelan toimistoista, syöpäyhdistyksen toimipisteistä sekä sairaaloiden sosiaalityöntekijöiltä, syöpähoitajilta ja kuntoutusohjaajilta. Liitä hakemukseen sairauskertomus tai lääkärin B-lausunto ja lähetä hakemuslomake liitteineen suoraan Kelaan.

Lisätiedot:

Tarkemmat tiedot

Alkaa:
heinäkuu 16
Loppuu:
heinäkuu 20

Tapahtumapaikka

Meri-Karinan hyvinvointikeskus
Seiskarinkatu 35
Turku, 20900 Suomi
+ Google Map