Tapahtumat

Lounais-Suomen Syöpäyhdistys välittää ajankohtaista ja luotettavaa tietoa syövästä ja sen hoidosta. Yhdistys järjestää paitsi koulutus- ja luentotilaisuuksia myös mm. retkiä, konsertteja ja hyväntekeväisyystempauksia. Löydä omasi tapahtumakalanterista!

Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Perintöoikeus- ja testamentti-ilta Meri-Karinassa

toukokuu 23 | 18.00

Tule kuuntelemaan ja kyselemään maksuttomaan perintöoikeus- ja testamentti-iltaan

Tervetuloa maksuttomaan perintöoikeus- ja testamentti-iltaan keskiviikkona 23.5. klo 18 alkaen. Tilaisuus järjestetään Meri-Karinassa (Seiskarinkatu 35, Turku), ja se on suunnattu kaikille aiheesta kiinnostuneille.

Tilaisuudessa varatuomari Martti Brander kertoo perintöoikeuteen ja testamentin laadintaan liittyvistä asioista ja Lounais-Suomen Syöpäyhdistyksen toimitusjohtaja Ville Viitanen siitä, mihin lahjoitusvaroja on käytetty ja voidaan käyttää. Tilaisuuden ohjelmaan sisältyy myös kahvitarjoilu.

Sinulla on mahdollisuus esittää aiheeseen liittyviä kysymyksiä. Luentojen jälkeen on mahdollisuus myös lyhyeen, henkilökohtaiseen neuvontaan. Ajan neuvontaan voit varata numerosta 02 2657 601.

Tilaisuuden järjestävät Lounais-Suomen Syöpäyhdistys, Lounais-Suomen Saattohoitosäätiö ja Moikoisten Syöväntutkimussäätiö.

 

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
toukokuu 23
Aika:
18.00

Tapahtumapaikka

Meri-Karinan hyvinvointikeskus
Seiskarinkatu 35
Turku, 20900 Suomi
+ Google Map