Tapahtumat

Lounais-Suomen Syöpäyhdistys välittää ajankohtaista ja luotettavaa tietoa syövästä ja sen hoidosta. Yhdistys järjestää paitsi koulutus- ja luentotilaisuuksia myös mm. retkiä, konsertteja ja hyväntekeväisyystempauksia. Löydä omasi tapahtumakalanterista!

Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Ruusuja-hyväntekeväisyyskonsertti Taidekappelissa

syyskuu 9 | 16.00

Taidekappeli täyttyy ruusuaiheisista sävelmistä 9.9.

Ruusuja-konsertti soi vaikuttavasta arkkitehtuuristaan tunnetussa Pyhän Henrikin ekumeenisessa taidekappelissa sunnuntaina 9.9. klo 16. Lipputulot suunnataan Lounais-Suomen Syöpäyhdistyksen toiminnan tukemiseen.

Konsertissa sopraano Katri Jalonen ja pianisti Esa Ylönen tulkitsevat tunnelmallisia lauluja, säveltäjinä mm. Johannes Brahms, Gabriel Faure, Oskar Merikanto, Seppo Nummi, Henry Purcell, Franz Schubert, Jean Sibelius ja Richard Strauss.

Liput 18 €, Lounais-Suomen Syöpäyhdistyksen jäsenkortilla 15 €. Lippuja voi ostaa etukäteen Meri-Karinasta (Seiskarinkatu 35, Turku) ja Matkarista (Itäinen Pitkäkatu 30, Turku). Myös ovelta ennen tilaisuutta. 

Hyväntekeväisyyskonsertti on osa Hirvensalopäivien ohjelmaa. Konsertin tuotto ohjataan syöväntorjuntatyöhön.

Taidekappeli sijaitsee Turun Hirvensalossa osoitteessa Seiskarinkatu 35. Paikalle pääsee helposti linja-autolla nro 54 (lähtöpysäkki T41 Turun kauppatorilla). Piha-alueella on ilmaiset pysäköintipaikat aivan kappelin välittömässä läheisyydessä.

 

Tiedustelut:  

Kati Tilli
kati.tilli@lssy.fi, 044 0551 571

 

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
syyskuu 9
Aika:
16.00

Tapahtumapaikka

Pyhän Henrikin ekumeeninen taidekappeli
Seiskarinkatu 35
Turku, Suomi
+ Google Map