Tapahtumat

Lounais-Suomen Syöpäyhdistys välittää ajankohtaista ja luotettavaa tietoa syövästä ja sen hoidosta. Yhdistys järjestää paitsi koulutus- ja luentotilaisuuksia myös mm. retkiä, konsertteja ja hyväntekeväisyystempauksia. Löydä omasi tapahtumakalanterista!

Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Sykerö: infektioriskitön sooloteatteriesitys “Kirjeitä kuolemalle”

1.10.2017 | 13.00

”Kirjeitä kuolemalle” on sooloesitys sairastamisesta ja kuolemanpelosta

Ajatuksia ja tunteita herättävä ”Kirjeitä kuolemalle” -teatteriteos saa ensi-iltansa sunnuntaina 1.10. klo 14 Meri-Karinan hyvinvointikeskuksessa (Seiskarinkatu 35, Turku).

”Kirjeitä kuolemalle” on teatteri-ilmaisun ohjaaja Kati Keskihannun sooloteatteriesitys, joka kertoo sairastamisesta ja kuolemanpelosta. Keskihannu on Meri-Karinan kummitaiteilija ja työskentelee muun muassa Tyksin sairaalaklovnina.

Infektioriskitön päivänäytös on varattu Sykerö- ja Syöpykkä-perheille ja heidän läheisilleen. Esityksen jälkeen on mahdollisuus keskusteluun ja tuntemusten purkuun.

Paikalla on lastenhoitajia, jotka huolehtivat pienimmistä lapsista. Hoitajat ovat tuttuja kesän sopeutumisvalmennuskursseilta.

Ennen esitystä klo 13 alkaen on tarjolla purtavaa Meri-Karinan Airisto-salissa. Ilmoitathan tulostasi to 28.9. mennessä osoitteeseen sykero@lssy.fi.

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
1.10.2017
Aika:
13.00

Järjestäjä

Sykerö
Sähköposti:
sykero@lssy.fi

Tapahtumapaikka

Meri-Karinan hyvinvointikeskus
Seiskarinkatu 35
Turku, 20900 Suomi
+ Google Map