Tapahtumat

Lounais-Suomen Syöpäyhdistys välittää ajankohtaista ja luotettavaa tietoa syövästä ja sen hoidosta. Yhdistys järjestää paitsi koulutus- ja luentotilaisuuksia myös mm. retkiä, konsertteja ja hyväntekeväisyystempauksia. Löydä omasi tapahtumakalanterista!

Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Sykerö: korttiaskartelua Meri-Karinassa

kesäkuu 16 | 12.00 - 15.00

Sykerölle järjestetään korttikurssi lauantaina 16.6. klo 12–15 Meri-Karinassa vapaaehtoisen korttiaskartelija Merja Lehtisalon toimesta. Infektioriskitön kurssi on suunnattu koko perheelle, niin aikuisille kuin lapsille.

Aiempaa kokemusta ja osaamista ei tarvita, apuvälineiden avulla saa tehtyä näyttäviäkin kortteja. Kortteja voi tehdä kavereille, erilaisiin merkkipäiviin tai vaikka kiitoskorteiksi. Voitte ottaa mukaan esim. kortin saajan valokuvan ja rakentaa korttia sen pohjalta.

Ilmoitathan osallistumisestasi viimeistään 11.6. osoitteeseen sykero@lssy.fi. Laita otsikoksi ”Korttikurssi” ja ilmoita viestissä seuraavat tiedot:

  * keitä korttikurssiin osallistuu
  * osallistuvien lasten iät
  * mahdolliset toiveet siitä, minkälaisia kortteja tehdään
  * jos haluat tehdä kortin tietyn nimiselle kaverille, ilmoitathan sen etukäteen, niin Merja voi leikellä kirjaimia valmiiksi
  * erityisruokavaliot (tarjolla pientä purtavaa)

Korttiaskartelussa käytetään monenlaisia materiaaleja, kuten musteita. Laittakaa siis päälle askarteluun sopivaa vaatetusta.

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
kesäkuu 16
Aika:
12.00 - 15.00

Tapahtumapaikka

Meri-Karinan hyvinvointikeskus
Seiskarinkatu 35
Turku, 20900 Suomi
+ Google Map