Tapahtumat

Lounais-Suomen Syöpäyhdistys välittää ajankohtaista ja luotettavaa tietoa syövästä ja sen hoidosta. Yhdistys järjestää paitsi koulutus- ja luentotilaisuuksia myös mm. retkiä, konsertteja ja hyväntekeväisyystempauksia. Löydä omasi tapahtumakalanterista!

Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Sykerö: Nallesairaala Meri-Karinassa

15.10.2017 | 13.00

Sunnuntaina 15.10. on Meri-Karinassa nallesairaala. Paikalla on neljä lääketieteenopiskelijaa, jotka pitävät vastaanottoa. Ruokailu on klo 13, jonka jälkeen nallelääkäreiden vastaanotto aukeaa.

Tarkoitus on, että lapset valitsevat jonkin oman pehmolelun tai muun lelun ja pohtivat kotona yhdessä aikuisen kanssa esim. mikä lelulla on, mikä sitä vaivaa, mitä oireita, kuinka kauan ollut, onko muuttunut ja miten hoidettu. Kysymysten kanssa saa mennä nallelääkärin vastaanotolle ja yhdessä nallelääkärin kanssa hoitaa potilasta. Tilaisuus tarjoaa lapsille mahdollisuuden käsitellä heidän sairauden ja sairastamisen mukana tulleita ikäviä tapahtumia.

Nallelääkäreiden vastaanotto on suunnattu ensisijaisesti infektioriskissä oleville lapsille ja heidän sisarilleen. Mukaan mahtuu yhteensä 20 lasta.

Ilmoita keskiviikkoon 11.10. mennessä osallistuminen ja ruoka-aineallergiat/erikoisruokavaliot.

Ainutlaatuinen hetki tiedossa, kaikki mukaan!

Ystävällisin terveisin
Hanna Ronumäki
040 749 3293

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
15.10.2017
Aika:
13.00

Järjestäjä

Sykerö
Sähköposti:
sykero@lssy.fi
Kotisivu:
www.lssy.fi/sykero

Tapahtumapaikka

Meri-Karinan hyvinvointikeskus
Seiskarinkatu 35
Turku, 20900 Suomi
+ Google Map