Tapahtumat

Lounais-Suomen Syöpäyhdistys välittää ajankohtaista ja luotettavaa tietoa syövästä ja sen hoidosta. Yhdistys järjestää paitsi koulutus- ja luentotilaisuuksia myös mm. retkiä, konsertteja ja hyväntekeväisyystempauksia. Löydä omasi tapahtumakalanterista!

Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Sykerön retki Ähtäriin

huhtikuu 13 - huhtikuu 15

Eppulit kutsuvat Sykerö-perheet huhtikuiselle retkelle Ähtäriin

Matkaan pe-su 13.–15.4. sisältyy majoitus Hotelli Mesikämmenessä, lauantai-illan illanvietto laavuretkellä, vierailu Ähtärin eläintarhassa ja sunnuntaina osallistuminen Eppuleiden järjestämään hyväntekeväisyyskonserttiin. Retki ei sovi infektioeristyksissä oleville.

Sykerö tukee perheitä maksamalla puolet matkan hinnasta (ohjelma, majoitus, 1 x lounas, 1 x päivällinen, eläintarha ja konsertti). Matkalle varataan yhteiskuljetus, jos lähtijöitä on vähintään 15 henkilöä. Oman auton kuluja ei korvata. 

Hinnoittelu:

  • Majoitus Mesikämmenessä 92 €/2hh/yö, sisältää yhden lisävuoteen. Muut lisävuoteet 20 €:n lisämaksusta. Mikäli majoittujia on yli 4 henkilöä, huoneita tarvitaan kaksi. Majoitushintaan sisältyy kylpylän käyttö ja aamupala.
  • Lounas seisovasta pöydästä sunnuntaina: aikuiset 13,90 €, 8–14-vuotiaat 7 €, 3–7-vuotiaat 4 €. Päivällinen seisovasta pöydästä lauantaina 23/10/5 €.
  • Eläinpuiston alennetut hinnat syöpäperheille: aikuiset 32 €/hlö (sis. pandatalon, eläinpuiston jakotieläintilan), 3–12-vuotiaat 18 €/hlö (sis. pandatalon, eläinpuiston jakotieläintilan). Pandatalossa käynti on kertakäynti, eläinpuiston ja kotieläintilan lippu on voimassa 2 vrk.
  • Sunnuntain hyväntekeväisyyskonserttilippu on erikseen, hintaan 27,50 €. Eppulit tarjoavat lipun syöpälapselle, muut perheenjäsenet omakustanteisesti. Kirjeitä kuolemalle -teatteriesitys järjestetään sunnuntaina ennen konserttia klo 10.

Ilmoittautuminen retkelle viimeistään 12.3. osoitteeseen sykero@lssy.fi. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä:

  • osallistujien nimet ja iät
  • osallistuuko perhe yhteiskuljetukseen
  • osallistuuko perhe konserttiin

Huom! Sykerö tukee perheitä joko Ähtärin-matkan kuluissa tai Sylvan kevätpäivien osallistumiskuluissa.  Sylvan kevätpäivät järjestetään 26.–27.5. Helsingissä. Perheiden on mahdollista osallistua molempiin halutessaan, mutta taloudellisen tuen Sykeröltä saa ainoastaan toiseen.

 

Lue lisää:

Tarkemmat tiedot

Alkaa:
huhtikuu 13
Loppuu:
huhtikuu 15

Järjestäjä

Sykerö
Sähköposti:
sykero@lssy.fi