Tapahtumat

Lounais-Suomen Syöpäyhdistys välittää ajankohtaista ja luotettavaa tietoa syövästä ja sen hoidosta. Yhdistys järjestää paitsi koulutus- ja luentotilaisuuksia myös mm. retkiä, konsertteja ja hyväntekeväisyystempauksia. Löydä omasi tapahtumakalanterista!

Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Sykerö: retki Zoolandiaan

elokuu 17 | 15.00 - 18.00

Sykeröläiset ja Syöpykät, tervetuloa viettämään hauskaa päivää Zoolandiaan pe 17.8. klo 15–18. Tapahtuma sopii infektioriskiläisille, mutta sisäleikkitiloihin ei ole aiempina vuosina infektioriskiläisillä ollut asiaa. Ulkotiloissa on kuitenkin paljon kaikkea kivaa koettavaa! Sykerö tarjoaa pientä syömistä ja juomista huvittelun lomassa.

Kokoontuminen klo 15 Zoolandian portilla. Portilla henkilökunta tarkistaa osallistujat nimilistasta. Ennakkoilmoittautuminen määräaikaan mennessä on siis erityisen tärkeää!

Ilmoittautumiset osoitteeseen sykero@lssy.fi maanantaihin 13.8. mennessä. Ilmoita samalla, kuulutko Sykeröön vai Syöpyköihin.

 

Saavuthan paikalle terveenä ja ilmoita, jos oletkin estynyt tulemaan. Varmistathan aina lääkäriltä, jos olet epävarma siitä, voiko lapsesi osallistua tapahtumaan.

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
elokuu 17
Aika:
15.00 - 18.00

Järjestäjä

Sykerö
Sähköposti:
sykero@lssy.fi

Tapahtumapaikka

Zoolandia