Tapahtumat

Lounais-Suomen Syöpäyhdistys välittää ajankohtaista ja luotettavaa tietoa syövästä ja sen hoidosta. Yhdistys järjestää paitsi koulutus- ja luentotilaisuuksia myös mm. retkiä, konsertteja ja hyväntekeväisyystempauksia. Löydä omasi tapahtumakalanterista!

Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Sykerö: Tivoli Sariola Kupittaanpuistossa

toukokuu 11 | 13.30 - 15.00

Tivoli Sariola kutsuu lapsisyöpäpotilasperheet hurvittelemaan 11.5.

Tivoli Sariolan tivolikiertue rantautuu Turun Kupittaanpuistoon, ja tivolin väki haluaa tarjota sykeröläisille yksityistilaisuuden perjantaina 11.5. klo 13.30–15. Sykerö-perheillä on silloin mahdollisuus nauttia tivolihuveista muutamissa laitteissa, turvallisesti ja maksutta.

Noin klo 14.45–15 ovat auki narunveto, karkki- ja hattarakoju sekä tivolituotemyymälä (omakustanteisia). Sykerö-kerho tarjoaa osallistujille munkkikahvit, lapsille mehua.

Ilmoittautumiset osoitteeseen sykero@lssy.fi ma 7.5. klo 12 mennessä. Ilmoitathan samalla auluisten ja lasten määrän. Tilaisuus on tarkoitettu ainoastaan Sykerö -perheille. Osallistuthan tapahtumaan täysin terveenä infektioriskin vuoksi.

Lapsisyöpäpotilasperheiden Sykerö-kerho tarjoaa monipuolista toimintaa syöpään sairastuneille lapsille ja heidän vanhemmilleen, mm. asiantuntijaluentoja, virkistystä ja infektioriskittömiä tapahtumia. Sykerö-toiminnasta perheen vanhemmat ja lapset saavat tukea vertaisiltaan.

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
toukokuu 11
Aika:
13.30 - 15.00

Järjestäjä

Sykerö
Sähköposti:
sykero@lssy.fi

Tapahtumapaikka

Turun Kupittaanpuisto