Tapahtumat

Lounais-Suomen Syöpäyhdistys välittää ajankohtaista ja luotettavaa tietoa syövästä ja sen hoidosta. Yhdistys järjestää paitsi koulutus- ja luentotilaisuuksia myös mm. retkiä, konsertteja ja hyväntekeväisyystempauksia. Löydä omasi tapahtumakalanterista!

Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Sykerön infektioriskitön elokuvapäivä Kinopalatsissa

16.12.2017 | 10.30 - 12.00

Tervetuloa Infektioriskittömään elokuvaan lauantaina 16.12. Turun Kinopalatsiin.

Tällä kertaa meille on varattuna kaksi salia. Toisessa salissa elokuvana on Heinähattu, Vilttitossu ja Rubensin veljekset. Toisessa salissa pyörii Star Wars. (Ikäraja 12 vuotta, aikuisen seurassa 9+). Nuoret voivat ottaa kaverin mukaan leffaan. Terveenä tietysti.

Näytökset alkavat klo 10.30. Ovet avautuvat klo 10.15. Sisäänkäynti tapahtuu Yliopistonkadun puolelta sisäpihalta. Elokuvateatteri avautuu muulle yleisölle elokuvan alkamisen jälkeen, joten uloskäynti myös takapihan kautta.

Sairastava tai sairastanut lapsi / nuori ilmaiseksi, muille lippujen omavastuu 5 €/hlö.
Omavastuut kerätään elokuvateatterissa ennen näytöksen alkua. Elokuvanäytöstä ennen myös Kinopalatsin myyntipisteet ovat avoinna.

Ilmoittautuminen Sykerön sähköpostiin sykero@lssy.fi pe 15.12. mennessä. Muistattehan, että tapahtumiin osallistutaan vain terveinä, joten nuhanenät jäävät kotiin.

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
16.12.2017
Aika:
10.30 - 12.00

Järjestäjä

Sykerö
Sähköposti:
sykero@lssy.fi

Tapahtumapaikka

Elokuvateatteri Kinopalatsi
Kauppiaskatu 11
Turku, 20100 Suomi
+ Google Map
Kotisivu:
http://www.finnkino.fi/cinemas/turku_kinopalatsi/