Tapahtumat

Lounais-Suomen Syöpäyhdistys välittää ajankohtaista ja luotettavaa tietoa syövästä ja sen hoidosta. Yhdistys järjestää paitsi koulutus- ja luentotilaisuuksia myös mm. retkiä, konsertteja ja hyväntekeväisyystempauksia. Löydä omasi tapahtumakalanterista!

Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Sykerön infektioriskitön lastenhoitopäivä Meri-Karinassa

tammikuu 20 | 12.00 - 18.00

Sykerö tarjoaa lastenhoitoapua myös keväällä 2018

Sykerö-kerho järjestää jäsenilleen infektioriskittömiä lastenhoitopäiviä Meri-Karinassa kuukausittain. Seuraava lastenhoitopäivä on lauantaina 20.1. klo 12–18. Päivään voivat osallistua kaikenikäiset lapset ja nuoret, toimintaa toteutetaan osallistujien ikätaso ja toiveet huomioiden. Päivän aikana järjestetään ruokailu ja välipala. Lastenhoitopäivän lasten- ja nuortenohjaajat ovat tuttuja kesän kursseilta.

Lapsia voi tulla päivän aikana hoitoon noin 20, etusijalla ovat infektioriskissä olevat lapset sisaruksineen sekä ne, jotka eivät ole osallistuneet lastenhoitopäiviin aiemmin. Loput osallistujat valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Lopullinen ryhmäkoko ja lapsen osallistuminen vahvistetaan vanhemmalle 15.1.  

Ilmoitathan lastenhoitopäivään osallistuvien lasten tiedot osoitteeseen sykero@lssy.fi viimeistään 14.1. Ilmoita sähköpostissa lapsen/lapsien:

  • nimi
  • ikä
  • arvioitu hoitoaika (tulo- ja lähtöaika)
  • onko lapsella infektioriskiä
  • mahdolliset allergiat ja muut huomiot

Lisätietoja päivästä antaa lapsiperhekoordinaattori Pia Ilves, pia.ilves@lssy.fi, 044 451 5655 (ma ja ke)

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
tammikuu 20
Aika:
12.00 - 18.00

Järjestäjä

Sykerö
Sähköposti:
sykero@lssy.fi

Tapahtumapaikka

Meri-Karinan hyvinvointikeskus
Seiskarinkatu 35
Turku, 20900 Suomi
+ Google Map