Tapahtumat

Lounais-Suomen Syöpäyhdistys välittää ajankohtaista ja luotettavaa tietoa syövästä ja sen hoidosta. Yhdistys järjestää paitsi koulutus- ja luentotilaisuuksia myös mm. retkiä, konsertteja ja hyväntekeväisyystempauksia. Löydä omasi tapahtumakalanterista!

Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Sykerön infektioriskitön retki Zoolandiaan

18.8.2017 | 15.00 - 18.00

Sykerö toivottaa lapsisyöpäpotilasperheet tervetulleiksi pe 18.8. klo 15–18 hauskaan Zoolandia-päivään. Tapaamme klo 15 Zoolandian portilla, josta menemme yhdessä sisään. Sykerö tarjoaa pientä syömistä ja juomista huvittelun lomassa.

Tapahtuma sopii infektioriskiläisille. Varmistathan kuitenkin lääkäriltä, jos olet epävarma osallistumisestasi. Puisto on avoinna vain syöpälapsiperheille.

Myös syöpykät ovat tervetulleita mukaan. Syöpykät maksaa samat huvit infektioriskissä oleville perheille. Syöpyköiden infektioriskin ohittaneet voivat myös osallistua, mutta sisäänpääsymaksu on silloin 16 euroa henkilöltä.

Osallistumisilmoittautumiset sähköpostiin sykero@lssy.fi ma 14.8. mennessä. Ilmoita samalla, kuulutko Sykeröön vai Syöpyköihin. Saavuthan paikalle terveenä, ja infoathan meitä mahdollisista esteistä.

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
18.8.2017
Aika:
15.00 - 18.00

Järjestäjä

Sykerö
Sähköposti:
sykero@lssy.fi

Tapahtumapaikka

Zoolandia