Tapahtumat

Lounais-Suomen Syöpäyhdistys välittää ajankohtaista ja luotettavaa tietoa syövästä ja sen hoidosta. Yhdistys järjestää paitsi koulutus- ja luentotilaisuuksia myös mm. retkiä, konsertteja ja hyväntekeväisyystempauksia. Löydä omasi tapahtumakalanterista!

Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Sykeröt, Syöpykät ja Eppulit: koko perheen virkistysleiri Meri-Karinassa

helmikuu 2 - helmikuu 4

Koko perheen virkistysleiri Meri-Karinassa

Sykeröt, Syöpykät ja Eppulit, tervetuloa koko perheen virkistysleirille Meri-Karinaan helmikuun ensimmäisenä viikonloppuna. Leiri alkaa päivällisellä pe 2.2. klo 17 (saapuminen aikaisintaan klo 16) ja päättyy su 4.2. iltapäiväkahviin. Leiri täyshoidolla on osallistujille maksuton, Kiitos Brother Christmas!

Viikonlopun ajan on lapsille ja nuorille varattu kesän kursseilta tutut hoitajat ja heidän järjestämä mukava ohjelma lasten ja nuorten ikä huomioiden. Jokaiselle mielekästä tekemistä. Joka päivänä uintimahdollisuus. Aikuisille osin järjestettyä ohjelmaa, osin vapaata olemista yhdessä tai erikseen, omien mieltymysten mukaan.

Lauantai-iltapäivänä vaativan erityistason psykoterapeutti Florence Schmitt tulee pitämään aikuisille luennon ja keskustelutilaisuuden aiheesta “Elämä lapsen syöpähoitojen jälkeen”. Lauantaina myös äideille ja isille omat ohjelmansa sekä perheiden yhteinen illanvietto. Vertaistukea ja viihtymistä ilman stressiä kotitöistä.

Kaikki järjestetty ohjelma on vapaaehtoista, esimerkiksi lauantain luennolle (kuten kaikkeen muuhunkin ohjelmaan) on mahdollista tulla mukaan vaikkei leirille kokonaisuudessa osallistuisikaan.

Huomioithan, että leiri sopii infektioeristyksissä oleville. Mukaan siis vain terveinä, ja eristyksissä olevat varmistavat lääkäriltä, että osallistuminen on mahdollista.

Ilmoittautuminen 24.1. saakka. Kerro ilmoittautuessasi:

  • keitä leirille osallistuu
  • lasten iät
  • onko lapsi inf.eristyksessä
  • erit. toiveet viikonlopulle
  • erit.ruokavaliot
  • jos osallistut vain osaan päivistä/vain luennolle/ tms.

Koko Meri-Karina on käytössämme viikonlopun ajan. Mikäli tulijoita on enemmän kuin huoneita, ovat ensisijalla infektioeristyksessä olevat sekä he, jotka eivät aiemmin ole päässeet osallistumaan virkistysleirille. Jos perheellänne on mahdollista tarvittaessa osallistua leirille yöpyen kotona, kerrothan senkin ilmoittautuessasi.

Jos et ilmoittautumisestasi huolimatta pääsekään osallistumaan, muistathan peruuttaa ilmoittautumisesi välittömästi! Perheille vahvistetaan heti ilmoittautumisen päätyttyä mahtuminen mukaan. Toivomme tosiaan, että kaikki halukkaan pääsevät virkistäytymään.

Taina Ylenius
Sykerön puheenjohtaja
040 745 0855

Tarkemmat tiedot

Alkaa:
helmikuu 2
Loppuu:
helmikuu 4

Järjestäjä

Sykerö
Sähköposti:
sykero@lssy.fi

Tapahtumapaikka

Meri-Karinan hyvinvointikeskus
Seiskarinkatu 35
Turku, 20900 Suomi
+ Google Map