Tapahtumat

Lounais-Suomen Syöpäyhdistys välittää ajankohtaista ja luotettavaa tietoa syövästä ja sen hoidosta. Yhdistys järjestää paitsi koulutus- ja luentotilaisuuksia myös mm. retkiä, konsertteja ja hyväntekeväisyystempauksia. Löydä omasi tapahtumakalanterista!

Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Yksilökurssi: Nuoret aikuiset – kun vanhempi sairastaa

lokakuu 26 - lokakuu 28

Nuorten aikuisten kurssi 26.–28.10.2018 – kun vanhempi sairastaa

Meri-Karinan hyvinvointikeskuksessa (Seiskarinkatu 35, 20900 Turku)

Sopeutumisvalmennuskurssi on tarkoitettu itsenäistymisen kynnyksellä oleville, noin 17–25-vuotiaille nuorille aikuisille. Kurssin rahoittaa Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus STEA.

 

 

Kurssilla keskitytään tunteisiin, itsestä huolehtimiseen ja rentoutumiseen sekä tehdään käytännön harjoituksia hyvinvoinnin edistämiseksi.

Kurssin aikana käydään läpi osallistujien so­siaalisia tukiverkostoja ja roolia perheessä. Mahdollisuus jakaa kokemuksia ja tavata ver­taisia. Lisäksi ohjelma sisältää tulevaisuuden pohdin­taa sekä yksilöllisten selviytymiskeinojen kar­toittamista.

Hae mukaan täyttämällä lomake, jonka voit tulostaa verkkosivuilta tai noutaa kurssitoimistostamme. Hakuaika päättyy kuukautta ennen kurssia alkua. Huom. mahdollisia peruutuspaikkoja voi tiedustella eräpäivän jälkeenkin. 

 

Lue lisää:

Tarkemmat tiedot

Alkaa:
lokakuu 26
Loppuu:
lokakuu 28

Tapahtumapaikka

Meri-Karinan hyvinvointikeskus
Seiskarinkatu 35
Turku, 20900 Suomi
+ Google Map